Over ons

RD services is een jong bedrijf dat wordt beleid door 2 jonge monteurs. Wij hebben onze passie uitgebreid tot een bedrijf omdat wij onze hobby wilde uitbreiden.

Motor monteur

over ons

Mijn naam is Daan Donker en ben 16 jaar. Toen ik 14 jaar was maakt ik kennis met scooters door vrienden die ik had die op scooter mochten rijden. In die tijd was er wel vaker wat mis met de scooters en deed ik altijd graag mee met het repareren ervan. Door deze 2 jaren heen heb ik veel dingen geleerd en veel passie geregen voor het vak. Ik hou ervan om uitdagingen zo goed mogelijk af te maken en stop niet voordat het is zoals ik wil dat het is. Hierdoor focus ik heel erg op kwaliteit boven kwantiteit.

Mijn naam is Roland Krijnen ik ben 18 jaar. Sinds jongs af aan vond ik het al leuk om met me handen bezig te zijn en was ik altijd al bezig met aan dingen te knutselen. Ik ging altijd om met oudere jongens en die hadden vaak dan ook een scooter waar ze wel is aan zaten te knutselen en toen keek ik wel is mee hoe zij bezig waren en sinds dien ben ik me er ook meer in gaan verdiepen. Sinds het een steeds grotere hobby begon te worden leek het mij leuk om van mijn hobby ook mijn werk te maken en zo zijn wij op het idee gekomen om er een bedrijf van te maken "rd-services''.